Lucht-lucht warmtepomp als hoofdverwarming

Is een warmtepomp type lucht-lucht geschikt als hoofdverwarming bij uw thuis? Absoluut! Voor een professionele en efficiënte installatie en het onderhoud van uw lucht-lucht warmtepomp rekent u op het vakmanschap van Airco Center Heist. Gecertificeerd warmtepomp installateur met meer dan 20 jaar ervaring.

Heeft u nog een elektrische verwarming maar zoekt u een efficiënter alternatief? Overweeg dan zeker om een lucht-lucht warmtepomp installatie te laten plaatsen door Airco Center Heist.

Uw huis verwarmen met een lucht-lucht warmtepomp

Uw huis verwarmen met een lucht-lucht warmtepomp is altijd een zeer efficiënte keuze. De installatie bestaat steeds uit 1 buitenunit met 1 of meerdere binnenunits. Een multi-split unit biedt de mogelijkheid om voor elke ruimte een andere temperatuur in te stellen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een aangenaam warme woonkamer en een frissere slaapkamer. Daarnaast werkt een lucht-lucht warmtepomp heel snel. Of u een ruimte nu wilt verwarmen of verkoelen, de gewenste temperatuur wordt meteen bereikt.

Wat zijn de voordelen van een lucht-lucht warmtepomp als hoofdverwarming?

Een lucht-lucht warmtepomp als verwarmingssysteem in uw huis heeft heel wat voordelen. We zetten ze hier even voor u op een rijtje:

  • Flexibel: een lucht-lucht warmtepomp dient niet alleen als verwarming, maar ook als airco. U gebruikt uw warmtepomp dus het hele jaar door.
  • Milieuvriendelijk: uw warmtepomp installatie haalt het grootste deel van de warmte uit de buitenlucht. Door het lage energieverbruik blijft de CO2 uitstoot van uw verwarming beperkt. Daarnaast is uw warmtepomp ook heel makkelijk te aan te sluiten op zonnepanelen, zo werkt uw verwarming helemaal op hernieuwbare energie.
  • Goedkoop: van alle soorten warmtepompen is lucht-lucht de goedkoopste. Niet alleen ligt de aankoopprijs laag, maar ook de operationele kost. Omdat een lucht-lucht warmtepomp zo zuinig werkt, zal uw energiefactuur namelijk een stuk lager liggen. Ook als het vriest blijft uw warmtepomp zeer efficiënt werken. Zelfs bij heel lage temperaturen verbruikt uw lucht-lucht warmtepomp nog steeds minder elektriciteit dan klassieke verwarmingssystemen.
  • Geschikt voor alle soorten woningen: doordat de buitenunit aan meerdere binnenunits gekoppeld kan worden, is een lucht-lucht warmtepomp geschikt voor zowel kleine als grote woningen.
  • Premies: er bestaan een heleboel interessante premies om een warmtepomp installatie te laten plaatsen, zoals het verlaagde BTW tarief van 6% en premies van de Vlaamse en lokale overheden.

Professionele lucht-lucht warmtepomp installatie en onderhoud

Airco Center Heist is een gecertificeerd warmtepomp installateur met meer dan 20 jaar ervaring. Een lucht-lucht warmtepomp is heel eenvoudig om te installeren. Er zijn geen speciale leidingen of graafwerken nodig. Wij installeren uw lucht-lucht warmtepomp steeds snel en efficiënt. Om te zorgen dat uw warmtepomp optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhouden noodzakelijk. Ook hiervoor rekent u op de vakmensen van Airco Center Heist.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welke airco het meest geschikt is voor uw specifieke situatie?
Laat uw gegevens achter. We komen volledig vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be