Airco installatie

Comfort en efficiëntie
in perfecte harmonie

Onze garantie? Een feilloos airco systeem aan een scherpe prijs!

Om een nieuwe airco installatie te laten plaatsen, bent u in Heist-op-den-Berg steeds aan het juiste adres. Airco Center Heist is een erkend airco installateur met de nodige ervaring.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Heeft u een vraag?
Contacteer ons!

0471/74.03.74

Airco laten plaatsen door onze vakmensen?

Als u kiest voor Airco Center Heist om uw nieuwe airco te plaatsen, kiest u voor een ervaren vakman met bergen expertise. Samen selecteren we het meest geschikte airco systeem voor uw specifieke situatie. Onze garantie? Een professionele airco, inclusief installatie, aan de scherpst mogelijke voorwaarden.

Airco installatie van welkbekende merken

Dagelijks installeren we airco systemen van welbekende merken als Daikin en Fujitsu. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we elke job op voorhand precies inschatten en u een airco installatie van topkwaliteit aanbieden aan een correcte prijs. Voor onderhoud en service kan u uiteraard ook beroep doen op onze ervaren airco specialisten.

Daikin Fujitsu
Meer dan 90 jaar actief in de HVAC-industrie. Geschiedenis van meer dan 80 jaar.
Bekend om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige producten. Toonaangevende leverancier van IT-producten en diensten, maar produceert ook airconditioners van hoge kwaliteit.
Ruim assortiment, waaronder split-systemen, multi-split-systemen, VRV-systemen (Variable Refrigerant Volume) en warmtepompen. Zowel voor residentiële als commerciële toepassingen. Ruim assortiment, waaronder split-systemen, multi-split-systemen, VRF-systemen (Variable Refrigerant Flow) en warmtepompen. Zowel voor residentiële als commerciële toepassingen.
Sterke focus op energie-efficiëntie, bekend om zijn innovatieve inverter-technologie. Streven naar hoge SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) en HSPF (Heating Seasonal Performance Factor) ratings om efficiëntie te garanderen
Reputatie als een pionier op gebied van airconditioning. Ontwikkelde geavanceerde functies zoals intelligente controlesystemen, luchtzuiveringstechnologieën, geluidsarme werking en milieuvriendelijke koelmiddelen. Integratie van innovatieve technologieën. Geavanceerde functies zoals slimme bediening via mobiele apparaten, luchtreinigingsfilters en stille werking.
Sterke wereldwijde aanwezigheid. Eén van de grootste fabrikanten van airco systemen ter wereld. Wereldwijde aanwezigheid. Aanzienlijk marktaandeel en een solide reputatie.

Multi-split airco vs Single-split airco

Voor zowel single-split als multi-split systemen heeft u een ruime keuze voor de binnenunits. Onze ervaren vakmensen installeren eender welke opstelling volledig volgens de regels van de kunst. Airco Center Heist zorgt voor het meest geschikte airco systeem, inclusief installatie, aan de scherpst mogelijke voorwaarden.

Airco kopen? Bekijk de mogelijkheden

We plaatsen en installeren verschillende airco systemen. U kan op ons rekenen voor een betrouwbare installatie van cassette, kanaal, wand, vloer en plafond airco systemen.

Een airco wandmodel is een compacte oplossing met een leuk design. Een wandmodel wordt aan de muur bevestigd. Deze airco units zijn beschikbaar in een heleboel verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarom zijn airco wandmodellen geschikt voor elk interieur.

Een vloermodel airco is de ideale manier om een kamer te verkoelen of verwarmen. Dit type airco is ontworpen om op de vloer te staan. Onze vloermodel airco’s zijn zowel verkrijgbaar als monosplit en als (multi) split systeem. Belangrijk bij de uiteindelijke keuze zijn de beschikbare ruimte en het model dat uw voorkeur draagt. Een airco vloermodel werkt op een zeer snelle en efficiënte manier.

Een airco plafondmodel is de ideale oplossing voor lange ruimtes, bv bedrijfsruimtes, kantoren en andere commerciële ruimtes. De airco wordt tegen het plafond geïnstalleerd en neemt daardoor zo goed als geen ruimte in beslag. Een airco plafondunit werkt op een zeer snelle en efficiënte manier. Het verkoelen (of verwarmen) van de ruimte gaat dan ook zeer snel.

Zowel in commerciële als residentiële gebouwen is een cassette airco een uitstekende keuze. Een airco cassettemodel wordt namelijk volledig weggewerkt waardoor de esthetische uitstraling van de ruimte behouden blijft. Met een cassette airco kan u optimaal genieten van een perfect binnenklimaat zonder dat er een lelijk apparaat aan de muur of de vloer bevestigd moet worden. Een airco cassettemodel wordt volledig geïntegreerd in het plafond en is een zeer discrete en onopvallende oplossing om een ruimte te verkoelen en te verwarmen.

Een kanaal airco is een compacte binnenunit die in een vals plafond wordt ingebouwd. Hierdoor is de unit zo goed als onzichtbaar. Daarbij komt dat een airco kanaalmodel zo goed als geruisloos werkt. Een kanaal unit is dus de meest discrete airco oplossing, zowel visueel als qua geluid. Een airco kanaalmodel is een populaire keuze voor thuis, maar ook voor gebruik in kantoorgebouwen, restaurants en winkels.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welke airco het meest geschikt is voor uw specifieke situatie?
Laat uw gegevens achter. We komen volledig vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be