Airco installatie

Airco Center Heist is een professionele airco installateur met de nodige ervaring. Zowel voor het plaatsen van mono-split, als multi-split en VRV/VRF airco systemen kan u rekenen op ons vakmanschap.

Een mono-split airco systeem bestaat uit één enkel binnen- en buitentoestel, terwijl multi-split airco systemen meerdere binnenunits hebben. De installatie van beide airco systemen is dan ook zeer verschillend. Als u kiest voor een mono-split of multi-split airco heeft u een ruime keuze voor de binnenunits. Eén enkele buitenunit kan namelijk verschillende binnenunits aansturen.

Wanneer u kiest voor een professioneel airco installateur brengt dat een heleboel interessante voordelen met zich mee:

  • Jarenlang ervaring: Onze airco installateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en garanderen een efficiënte en propere installatie
  • Professioneel advies: Onze vakmannen helpen u bij het kiezen van de juiste airco installatie
  • Regelmatig onderhoud: Naast de installatie van je airco systeem, zorgen onze vakmannen ook voor het onderhoud

Airco kopen? Bekijk de mogelijkheden

We plaatsen en installeren verschillende airco systemen. U kan op ons rekenen voor een betrouwbare installatie van cassette, kanaal, wand, vloer en plafond airco systemen.

CASSETTE
KANAAL
PLAFOND
VLOER
WAND

Contacteer ons

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.