Home Airco Installatie

Airco installatie

Wilt u een nieuwe airco installatie laten plaatsen? Reken op Airco Center Heist. Onze garantie? Een feilloos airco systeem aan een scherpe prijs!

Om een nieuwe airco installatie te laten plaatsen, bent u in Heist-op-den-Berg steeds aan het juiste adres. Airco Center Heist is een erkend airco installateur met de nodige ervaring. Zowel voor het installeren van mono-split, als multi-split en VRV/VRF airco systemen kan u rekenen op ons uitgebreide vakmanschap. Voor een airco van topkwaliteit bent u bij ons steeds aan het juiste adres.

Een mono-split airco systeem bestaat uit één enkel binnen- en buitentoestel, terwijl multi-split airco systemen meerdere binnenunits hebben. De installatie van beide airco systemen is dan ook zeer verschillend. Als u kiest voor een mono-split of multi-split airco heeft u een ruime keuze voor de binnenunits. Eén enkele buitenunit kan namelijk verschillende binnenunits aansturen.

Ook het merk dat u verkiest maakt weinig uit voor onze ervaren vakmensen. Dagelijks installeren we airco systemen van welbekende merken als Daikin, Fujitsu of General Airco. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we elke job op voorhand precies inschatten en u een airco installatie van topkwaliteit aanbieden aan een correcte prijs. Voor onderhoud en service kan u uiteraard ook beroep doen op onze ervaren airco specialisten.

Wanneer u uw nieuwe airco systeem laat installeren door de vakmensen van Airco Center Heist brengt dat een heleboel interessante voordelen met zich mee:

  • Jarenlang ervaring: Onze airco installateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en garanderen een efficiënte en propere installatie
  • Professioneel advies: Onze vakmannen helpen u bij het kiezen van de juiste airco installatie
  • Regelmatig onderhoud: Naast de installatie van je airco systeem, zorgen onze vakmannen ook voor het onderhoud

Airco laten plaatsen door een vakman

Als u van plan bent om een nieuwe airco te laten plaatsen, is het belangrijk om te kiezen voor een vakman met de nodige ervaring en expertise op het gebied van airco installatie. Airco Center Heist adviseert u graag over de verschillende opties en helpt bij het kiezen van de juiste airco voor uw specifieke situatie. Daarnaast zorgen wij voor een vakkundige airco installatie, waardoor u jarenlang kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Airco kopen? Bekijk de mogelijkheden

We plaatsen en installeren verschillende airco systemen. U kan op ons rekenen voor een betrouwbare installatie van cassette, kanaal, wand, vloer en plafond airco systemen.

CASSETTE
KANAAL
PLAFOND
VLOER
WAND

Contacteer ons

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.