Installateur voor airco, warmtepomp en ventilatie

Airco Center Heist is een betrouwbare installateur met de nodige jaren ervaring. Doorheen de jaren hebben wij de nodige expertise opgedaan op gebied van airco, ventilatie en warmtepompen. We werken uitsluitend met systemen van topkwaliteit. Vraag ons als installateur voor uw airco van bv. Daikin, Fujitsu, Zehndre,…

Betrouwbare installateur

We plaatsen uw nieuwe systeem waar u wil. In uw huis of appartement zoeken we de beste plek voor een efficiënte installatie van airco, ventilatie en warmtepomp. Ook op kantoor of in uw bedrijf hebben we een heleboel interessante mogelijkheden. Als ervaren airco installateur is het voor ons een koud kunstje om uw installatie op een duurzame en efficiënte manier te plaatsen.

Als u kiest voor Airco Center Heist, kiest u voor een installateur met de nodige kennis en ervaring. De mensen die aan het hoofd staan hebben de afgelopen 20 jaar de nodige ervaring en kennis opgedaan bij verschillende grote spelers. Gebouwd op de grondvesten van het gekende “Invatral” maken wij vandaag de dag onderdeel uit van de Groep Deckers en zijn we klaar om er opnieuw 20 jaar (en meer) tegenaan te gaan.

We beschikken over de nodige certificaten (Erkend koeltechnicus CAT 1, RESCERT en Airco-energiedeskundige) en zijn daarom perfect geplaatst om uw nieuwe airco te installeren. Volledig volgens de regels van de kunst.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor airco, ventilatie of warmtepompen?
Vul onderstaande formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk voor een vrijblijvende afspraak!

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

Airco Center Heist

Industriepark Zone B nr. 4 bus 11
2220 Heist-op-den-Berg

+32 (0)15 24 40 37 david@aircocenter-heist.be