Installateur voor airco, warmtepomp en ventilatie

Gecertificeerd warmtepomp deskundige
RESCert – Renewable Energy Systems Certification
+20 jaar ervaring
Oplossingen op maat

Airco Center Heist is een betrouwbare installateur met de nodige jaren ervaring. We werken uitsluitend met systemen van topkwaliteit. Vraag ons als installateur voor uw airco van Daikin, Fujitsu, Zehndre en meer.

Betrouwbare installateur

We plaatsen uw nieuwe systeem waar u wil. In uw huis of appartement zoeken we de beste plek voor een efficiënte installatie van airco, ventilatie en warmtepomp. Ook op kantoor of in uw bedrijf zijn er een heleboel interessante mogelijkheden. Als ervaren airco installateur is het voor ons een koud kunstje om uw installatie op een duurzame en efficiënte manier te plaatsen.

Onze geschiedenis

Als u kiest voor Airco Center Heist, kiest u voor een installateur met de nodige kennis en ervaring. De mensen die aan het hoofd staan, hebben de afgelopen 20 jaar de nodige ervaring en kennis opgedaan bij verschillende grote spelers en binnen de groep van de familie Deckers. Groep Deckers kreeg de laatste jaren steeds meer vraag naar airco en verluchting, de nood naar een eigen klimatisatie-afdeling steeg. Daarom werd er een nieuwe vennootschap opgezet.

In 2021 werd Airco Center Heist opgericht op de oude grondvesten van Invatral, een gekende speler in het verleden. Als deel van Group Deckers staat Airco Center Heist in voor zijn eigen projecten, zowel in de professionele als residentiële markt.

Vanuit onze vestiging in Heist-op-den-Berg bedienen wij met veel plezier provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Gecertificeerde installateur

We beschikken over de nodige certificaten en zijn daarom perfect geplaatst om uw nieuwe airco te installeren. Volledig volgens de regels van de kunst.

  • RESCert warmtepomp certificatie
    RESCert is opgezet door het Vlaamse gewest, het Waalse gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest voor de certificatie van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs. Het RESCert certificaat biedt u als klant een kwaliteitsgarantie. U kan er zeker van zijn dat uw warmtepomp installatie aan alle voorwaarden voldoet.
  • Erkend koeltechnicus
    Met een certificaat erkend door de overheid is Airco Center Heist perfect geplaatst om uw koelinstallatie op punt te stellen, gebruiksklaar te maken, te onderhouden en te herstellen.
  • Gecertificeerd airco-deskundige
    Het certificaat van ADP-bijscholingen staat garant voor een correcte installatie van uw airco. Als gecertificeerd airco-deskundige plaatst Airco Center Heist uw airco volgens alle regels en vereisten.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welke warmtepomp het meest geschikt is voor uw specifieke situatie?
Laat uw gegevens achter. We komen volledig vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be