Airco installateur

Airco Center Heist is een betrouwbare airco installateur met massa’s ervaring. We werken uitsluitend met airco systemen van topkwaliteit zoals bv Daikin of Fujitsu.

Betrouwbare airco installateur

We plaatsen uw nieuwe airco waar u wil. In uw huis of appartement zoeken we de beste plek voor een efficiënte installatie van uw airco. Ook op kantoor of in uw bedrijf hebben we een heleboel interessante airco mogelijkheden. Als ervaren airco installateur is het voor ons een koud kunstje om uw airco op een duurzame en efficiënte manier te plaatsen en uiteraard te installeren.

Achter Airco Center Heist zit de nodige kennis en ervaring, dewelke over een periode van enkele tientallen jaren werd opgedaan binnen de airco- & ventilatiebranche. Binnen het geheel van de Groep Deckers – waartoe wij behoren – zijn wij klaar voor een mooie toekomst.

Bijkomend zijn wij in het bezit van de nodige certificaten (koeltechnisch, Rescert en Airco-energiedeskundige).

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor airco of ventilatie?
Vul onderstaande formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

Airco Center Heist

Industriepark Zone B nr. 4 bus 11
2220 Heist-op-den-Berg

+32 (0)15 24 40 37 david@aircocenter-heist.be