Airco installateur

Airco Center Heist is een betrouwbare airco-installateur met de nodige jaren ervaring. Doorheen de jaren hebben wij ook de nodige expertise opgedaan op gebied van ventilatie en warmtepompen. We werken uitsluitend met systemen van topkwaliteit zoals bv. Daikin, Fujitsu, Zehndre,…

Betrouwbare installateur

We plaatsen uw nieuwe systeem waar u wil. In uw huis of appartement zoeken we de beste plek voor een efficiënte installatie van airco en ventilatie. Ook op kantoor of in uw bedrijf hebben we een heleboel interessante mogelijkheden. Als ervaren airco installateur is het voor ons een koud kunstje om uw installatie op een duurzame en efficiënte manier te plaatsen.

Als u kiest voor Airco Center Heist, kiest u voor een installateur met de nodige kennis en ervaring. De mensen die aan het hoofd staan hebben de afgelopen 20 jaar de nodige ervaring en kennis opgedaan bij verschillende grote spelers. Gebouwd op de grondvesten van het gekende “Invatral” maken wij vandaag de dag onderdeel uit van de Groep Deckers en zijn we klaar om er opnieuw 20 jaar (en meer) tegenaan te gaan.

We beschikken over de nodige certificaten (Erkend koeltechnicus CAT 1, Rescert en Airco-energiedeskundige) en zijn daarom perfect geplaatst om uw nieuwe airco te installeren. Volledig volgens de regels van de kunst.

De voordelen van een airco installatie (lucht/lucht warmtepomp)

Een airco installatie bij u thuis of op kantoor brengt niets dan voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel van een airco installatie is het extra wooncomfort dat u creëert. Koel in de warmere periodes en warm tijdens de koude seizoenen. Vaak wordt vergeten dat de klassieke airco de dag van vandaag ook een warmtepomp is, warm en koud met de zelfde installatie dus.

Een airco laten installeren is niet alleen een goed idee voor uw comfort, ook uw portefeuille vaart er wel bij. In tijden van uit de pan swingende energieprijzen, kan u een heleboel besparen op uw eindafrekening wanneer u kiest voor een airco installatie. Kies steeds voor een ervaren airco installateur met de nodige certificaten als u optimaal wilt genieten van uw nieuwe airco systeem. Onze jarenlange ervaring is uw garantie voor een airco of warmtepomp installatie van topkwaliteit.

De voordelen beperken zich uiteraard niet tot het louter financiële. Een airco installatie:

  • Verwarmt en verkoelt op een zeer efficiënte manier
  • Zorgt voor een zeer hoog rendement (A+++)
  • Is volledig regelbaar. Elk toestel heeft een eigen ingebouwde thermostaat, regelbare luchtsnelheid,…
  • Sluit naadloos aan op uw interieur dankzij de uitgebreide design mogelijkheden
  • Zorgt voor zuivere, gezonde lucht
  • Is op afstand bedienbaar, via infrarood bediening of smartphone app
  • Kan geplaatst worden met een minimum aan breekwerken

Airco installateur met massa’s ervaring

Als u er zeker van wilt zijn dat uw airco systeem volledig volgens de regels van de kunst geïnstalleerd wordt, rekent u op een airco specialist. Airco Center Heist heeft zich in de afgelopen 20 jaar onderscheiden als de airco installateur bij uitstek voor de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. We zijn in het bezit van de nodige certificaten (Koeltechnisch installateur CAT I, RESCert en Airco Energiedeskundige) en kunnen terugvallen op jarenlange ervaring bij het installeren van airco systemen en warmtepompen van verschillende merken. We werken vooral met de airco systemen en warmtepompen van welbekende merken als Fujitsu, General Airco of Daikin. Voor service en onderhoud kan u eveneens op ons rekenen, onafhankelijk van het merk.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor airco, ventilatie of warmtepompen?
Vul onderstaande formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk voor een vrijblijvende afspraak!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

Airco Center Heist

Industriepark Zone B nr. 4 bus 11
2220 Heist-op-den-Berg

+32 (0)15 24 40 37 david@aircocenter-heist.be