Ventilatie installatie

Een frisse wind,
door uw huis

 • Gecertificeerd ventilatie deskundige
 • Erkend koeltechnicus – Categorie I
 • RESCert – Renewable Energy Systems Certification
 • +20 jaar ervaring
 • Oplossingen op maat

Waarom u best een ventilatie installateur inschakelt

Beroep doen op een ervaren ventilatie installateur brengt naast de feilloze installatie nog een heleboel interessante voordelen met zich mee. Een ervaren installateur weet precies hoe het ventilatiesysteem ingeregeld moet worden en kan u op voorhand wijzen op eventuele complicaties.

 • Duidelijk kostenplaatje
  Een ventilatie installateur zorgt op voorhand voor een duidelijke kostenraming. We geven voor alle mogelijke ventilatiesystemen een duidelijke indicatie van de prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan. Onze ventilatie installateurs gebruiken het voorontwerp van de architect en EPB-verslaggever als leidraad om u een zo duidelijk mogelijke raming van de totale kosten voor te leggen. Onze installateurs weten voor elk type ventilatie precies welke onderdelen nodig zijn, wat de meest optimale opstelling is en welke prijs u hier maximaal voor betaalt.
 • Inregelen en testen na de installatie
  Een ervaren ventilatie installateur weet exact hoe de installatie van uw ventilatiesysteem moet gebeuren. Om een goede werking van uw systeem te garanderen, is het belangrijk dat alle componenten precies op elkaar aansluiten. Na de installatie regelen we uw ventilatiesysteem in en doen we een aantal diagnostische testen. Deze testen zijn enorm belangrijk omdat uw ventilatiesysteem moet voldoen aan de wettelijk vastgelegde EPB-normen. Vermijdt boetes voor een slecht ingeregelde installatie en laat uw ventilatiesysteem installeren door een ervaren installateur.

Een feilloze installatie van uw ventilatiesysteem? Reken op een ervaren ventilatie installateur!

Wilt u er zeker van zijn dat de installatie van uw ventilatiesysteem helemaal volgens de regels van de kunst gebeurt? Dan rekent u best op een ervaren ventilatie installateur van Airco Center Heist. Onze vakmensen zijn door hun jarenlange ervaring perfect geplaatst om de installatie van uw ventilatiesysteem tot een goed einde te brengen. Het type doet er niet toe. Onze ventilatie installateurs plaatsen en installeren zowel ventilatiesystemen type C als type D.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Heeft u een vraag?
Contacteer ons!

0471/74.03.74

Zelf uw ventilatiesysteem installeren? Denk aan de risico’s!

Uiteraard kan u zelf aan de slag gaan om uw ventilatiesysteem te installeren. Weet wel dat dat een heleboel risico’s met zich meebrengt als u niet helemaal op de hoogte bent van de voorwaarden en vereisten.

 • Het verkeerde ventilatiesysteem
  Als u geen beroep doet op een ervaren ventilatie installateur, bestaat de kans dat u een ventilatiesysteem kiest dat niet of minder geschikt is voor uw woning.
 • Verkeerde aansluiting van de componenten
  Een correcte aansluiting van de verschillende componenten is enorm belangrijk voor een goede werking van uw ventilatiesysteem. Wanneer de componenten verkeerd aangesloten worden, zal uw ventilatiesysteem minder efficiënt werken of zelfs helemaal uitvallen.
 • Testen en inregelen van het ventilatiesysteem
  Om uw ventilatiesysteem optimaal te laten werken, moet het ingeregeld en getest worden. Gebeurt dit niet? Dan bestaat de kans dat uw ventilatiesysteem ondermaats of zelfs helemaal niet zal werken.
 • Vermijdt boetes
  Uw ventilatiesysteem moet voldoen aan de wettelijk vastgelegde EPB- Wanneer uw installatie bij controle niet voldoet, loopt u het risico op boetes.

Uitgebreide service

Service is zo veel meer dan een woord bij Airco Center Heist. Ook na de installatie kan u op onze ervaren vakmensen blijven rekenen. Naast het onderhoud, staan we ook voor u klaar om eventuele herstellingen uit te voeren. Het merk doet er niet toe. Onze ventilatie specialisten kennen de ventilatiesystemen van de meest gangbare merken door en door. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welke airco het meest geschikt is voor uw specifieke situatie?
Laat uw gegevens achter. We komen volledig vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be