Ventilatie installatie

Reken op een ervaren ventilatie installateur. Reken op Airco Center Heist. Alleen zo bent u zeker van een feilloze installatie van uw ventilatiesysteem type C of D.

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat de installatie van uw ventilatiesysteem helemaal volgens de regels van de kunst gebeurt, rekent u best op een ervaren ventilatie installateur. Onze vakmensen kunnen terugvallen op jarenlange ervaring en zijn daardoor perfect geplaatst om de installatie van uw ventilatiesysteem tot een goed einde te brengen. Het type doet er niet toe. Onze ventilatie installateurs plaatsen en installeren zowel ventilatiesystemen type C als type D.

Waarom u best een ventilatie installateur inschakelt

Beroep doen op een ervaren ventilatie installateur brengt, naast de feilloze installatie, nog een heleboel interessante voordelen met zich mee. Een ervaren installateur weet precies hoe het ventilatiesysteem ingeregeld moet worden en kan u op voorhand wijzen op eventuele complicaties.

Duidelijk kostenplaatje

Een ventilatie installateur zorgt op voorhand voor een duidelijke kostenraming. Omdat we voor alle mogelijke ventilatiesystemen een duidelijke indicatie van de prijs kunnen geven, weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan. Onze ventilatie installateurs gebruiken het voorontwerp van de architect en de EPB verslaggever als leidraad om u een zo duidelijk mogelijke raming van de totale kosten voor te leggen. Onze installateurs weten voor elk type ventilatie precies welke onderdelen nodig zijn, wat de meest optimale opstelling is en welke prijs u hier maximaal voor betaalt.

Inregelen en testen na de installatie

Een ervaren ventilatie installateur weet exact hoe de installatie van uw ventilatiesysteem moet gebeuren. Hij weet hoe belangrijk het is dat alle componenten precies op elkaar aansluiten om een goede werking te kunnen garanderen. Om er zeker van zijn dat uw ventilatiesysteem optimaal functioneert, regelen we na de installatie uw ventilatiesysteem in en doen we een aantal diagnostische testen. Deze testen zijn enorm belangrijk omdat uw ventilatiesysteem moet voldoen aan de wettelijk vastgelegde EPB normen. Vermijd boetes voor een slecht ingeregelde installatie en laat uw ventilatiesysteem installeren door een ervaren installateur.

Professioneel onderhoud

Om een goede werking van uw ventilatiesysteem te kunnen garanderen is een regelmatig onderhoud noodzakelijk. Wanneer u kiest voor een ervaren installateur om uw ventilatiesysteem te installeren, kan hij u meteen een voorstel doen voor het onderhoud ervan. Bij Airco Center Heist hebben we enkele interessante onderhoudsformules om uw ventilatiesysteem in topvorm te houden. Wilt u weten wat een ventilatie onderhoud precies inhoud?

Uitgebreide service

Service is zo veel meer dan een woord bij Airco Center Heist. Ook na de installatie kan u op onze ervaren vakmensen blijven rekenen. Naast het onderhoud, staan we ook voor u klaar om eventuele herstellingen uit te voeren. Het merk doet er niet toe. Onze ventilatie specialisten kennen de ventilatiesystemen van de meest gangbare merken door en door. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Zelf uw ventilatiesysteem installeren? Denk aan de risico’s!

Uiteraard kan u zelf aan de slag gaan om uw ventilatiesysteem te installeren. Weet wel dat dat een heleboel risico’s met zich meebrengt als u niet helemaal op de hoogte bent van de voorwaarden en vereisten.

Het verkeerde ventilatiesysteem

Zonder beroep te doen op een ervaren ventilatie installateur, bestaat de kans dat u een ventilatiesysteem kiest dat niet of minder geschikt is voor uw woning.

Verkeerde aansluiting van de componenten

Een correcte aansluiting van de verschillende componenten is enorm belangrijk om een goede werking van uw ventilatiesysteem te kunnen garanderen. Wanneer de componenten verkeerd aangesloten worden, zal uw ventilatiesysteem minder efficiƫnt werken of zelfs helemaal uitvallen.

Testen en inregelen van het ventilatiesysteem

Om uw ventilatiesysteem optimaal te laten werken, moet het ingeregeld en getest worden. Gebeurt dit niet? Dan bestaat de kans dat uw ventilatiesysteem ondermaats of zelfs helemaal niet zal werken.

Vermijd boetes

Uw ventilatiesysteem moet voldoen aan de wettelijk vastgelegde EPB normen. Wanneer uw installatie bij controle niet voldoet, loopt u het risico op boetes.

Contacteer ons

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.