Ventilatie onderhoud

Voor het onderhoud van uw ventilatiesysteem rekent u best op een vakman. Onze ervaren professionals komen langs om uw ventilatie type C of D te reinigen aan een correcte prijs.

Hoewel een onderhoud van uw ventilatiesysteem niet verplicht is, is het toch een goed idee om uw ventilatiesysteem regelmatig van een welverdiend onderhoud te voorzien. U zal al snel merken dat een regelmatig onderhoud uw binnenklimaat ten goede komt. Uiteraard kan u op ons blijven rekenen om het onderhoud van uw ventilatiesysteem uit te voeren.

Het type ventilatie doet er niet toe. Onze ervaren vakmensen zijn zeer bedreven in het reinigen en onderhouden van ventilatiesystemen type C en D. Ook het merk maakt weinig uit voor onze ervaren professionals. We werken meestal met de ventilatiesystemen van welbekende merken als Renson, Duco en Zehnder. Heeft u een ventilatiesysteem van een ander merk? U kan het onderhoud met een gerust hart aan ons overlaten.

Onderhoud van uw ventilatiesysteem

Om uw ventilatiesysteem in topvorm te houden, voorzien we een professioneel onderhoud. Tijdens het onderhoud van uw ventilatiesysteem zullen we:

  • ventilatoren en luchtgroepen controleren
  • filters vervangen
  • raamroosters reinigen
  • extractieroosters reinigen
  • sturing van de kleppen controleren
  • ventilatiekanalen reinigen (op aanvraag)

Als u dat wilt kunnen we ook een onderhoudscontract opstellen voor het onderhouden van uw ventilatiesysteem. Zo bent u er zeker van dat uw ventilatiesysteem steeds optimaal functioneert.

Uw ventilatiesysteem laten onderhouden door een ventilatie specialist is altijd een goed idee.

Uitgebreide ventilatie service

Onze ventilatie specialisten staan steeds voor u klaar om uw ventilatiesysteem in topvorm te houden. Naast de installatie en het onderhoud van uw ventilatiesysteem kan u ook op ons rekenen voor eventuele herstellingen. Meer weten? Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Contacteer ons

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.