Airco

Airco Center Heist is uw betrouwbare partner voor airco. Bij ons vindt u enkel airco modellen van topmerken als Fujitsu, Daikin en General Airco. Een wand, kanaal, vloer, cassette of plafondmodel? Op ons kan u rekenen voor installatie, service en onderhoud.

Voor een kwalitatief airco systeem, rekent u op Airco Center Heist. We plaatsen en installeren een breed gamma airco systemen en modellen. Bij ons vindt u geen goedkope namaak, maar enkel airco modellen van gerenommeerde merken als Daikin, Fujitsu en General Airco. Onze ervaren vakmensen staan u met plezier bij op uw zoektocht naar het meest geschikte airco model voor uw specifieke situatie.

Als u op zoek bent naar een kwalitatief airco systeem, bent u bij Aico Center Heist steeds aan het juiste adres. We bieden een breed gamma airco modellen, zowel wand-, kanaal-, vloer-, plafond- als cassette airco’s, aan. Bij ons vindt u geen goedkope namaak. We werken uitsluitend met de airco modellen van gerenommeerde merken zoals Daikin, Fujitsu en General Airco.

Of u nu op zoek bent naar een airco installatie voor uw huis, kantoor, winkel of restaurant, wij hebben steeds de juiste oplossing voor u. Onze ervaren airco specialisten staan u met plezier bij op uw zoektocht naar de meest efficiënte airco. Voor de plaatsing en installatie van uw nieuwe airco kan u uiteraard ook op ons rekenen.

BETROUWBARE SPECIALIST VOOR AIRCO

De mogelijkheden voor uw nieuwe airco zijn enorm uitgebreid. Er zijn dan ook een heleboel factoren die bepalen wat de beste airco oplossing voor uw specifieke situatie is. Samen gaan we op zoek naar het airco model dat precies aansluit op uw wensen en uiteraard uw budget.

Hoe groot is de ruimte die u wenst te klimatiseren? Hoe efficiënt moet uw airco installatie werken? Hoe vaak wilt u uw nieuwe airco kunnen gebruiken? Welk design past het best in uw interieur? Verkiest u een wand, kanaal, vloer, cassette of plafondmodel airco? U kan steeds beroep doen op onze uitgebreide expertise bij uw zoektocht naar de meest geschikte airco.

Bij Airco Center Heist hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe airco zo efficiënt mogelijk werkt en dat ook blijft doen. Om uw airco systeem in topconditie te houden, kan u beroep doen op onze vakmensen voor een periodiek onderhoud. Eventuele herstellingen voeren we met plezier voor u uit. Als u beroep doet op onze airco service, bent u er zeker van dat u optimaal van uw airco kan genieten.

Onze airco modellen zijn niet alleen efficiënt en betrouwbaar, maar ook stijlvol en discreet. We plaatsen in installeren verschillende airco modellen, elk met hun specifieke eigenschappen. Samen selecteren we het airco model dat precies aan uw noden, en uiteraard uw budget, voldoet. Of u nu op zoek bent naar een wandmodel airco voor een kleine slaapkamer of een cassette airco voor een grote kantoorruimte, wij hebben het perfecte airco model voor u.

Welke airco installatie uw voorkeur draagt, maakt niet zo veel uit. Bij Airco Center Heist bent u verzekerd van topkwaliteit. We plaatsen uitsluitend airco installaties van topmerken als Fujitsu, Daikin of General Airco.

Fujitsu airco General airco Daikin airco

Doe beroep op de vakmensen van Airco Center Heist als u een nieuwe airco zoekt. U kan op ons rekenen voor de installatie, herstellingen en het onderhoud van uw airco. Wilt u advies op maat waar u echt wat aan heeft? Service is veel meer dan een woord bij Airco Center Heist.

U heeft keuze te over voor uw nieuwe airco. We plaatsen enkel airco’s van topmerken als Daikin, Fujitsu en General Airco. Esthetisch zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Voor de plaatsing heeft u de keuze uit een wand, kanaal, vloer, cassette of plafondmodel. Laat u nieuwe airco installeren door Airco Center Heist. Onze garantie? Een feilloze installatie aan een correcte prijs.

Ook wanneer u een warmtepomp of ventilatiesysteem wilt laten installeren, kan u steeds beroep doen op de uitgebreide vakkennis van onze professionals.

Casette Airco

Casette

Een cassette airco wordt in het plafond geplaatst en bijna volledig weggewerkt. En cassette airco is de meest discrete manier om uw ruimte te verkoelen.

Kanaal

Kanaal

Een kanaal airco is een compact systeem dat in een vals plafond geïnstalleerd wordt. Het is een zo goed als onzichtbare, geruisloze oplossing.

Wand

Onze wandmodellen zijn compact, voorzien van een aantrekkelijk design en geruisloos. Een wandmodel airco past in ieder interieur.

Vloer

Een vloermodel kan u vergelijken met een klassieke radiator, compact van design zodat een installatie onder een venstertablet mogelijk is. Een vloermodel is discreet en past in elk interieur.

Plafond

Een plafond airco model wordt aan de onderkant tegen het plafond geplaatst en is ideaal voor het verkoelen en verwarmen van lange ruimtes.