Airco

De mogelijkheden voor uw nieuwe airco zijn zeer uitgebreid. Kiest u voor een wand, kanaal, vloer, plafond of cassette model? Bij ons bent u verzekerd van een feilloze installatie.

Samen gaan we op zoek naar het airco model dat het best aansluit bij uw specifieke situatie. Omdat er een heleboel factoren zijn die meespelen in de keuze van het airco model, stellen we onze expertise graag beschikbaar. Of u best kiest voor een wand, kanaal, vloer, plafond of cassette model is afhankelijk van de te klimatiseren ruimte, uw esthetische voorkeuren, de gewenste efficiëntie van uw airco installatie en een heleboel andere factoren.

Naast airco systemen bieden we ook ventilatie aan. Door thuis of op het werk een ventilatiesysteem te installeren, maakt u de binnenlucht gezonder. Een goed geventileerde ruimte verbetert het woon- en werkcomfort. Als kers op de taart zijn onze ventilatie systemen type C en D ook nog eens energiebesparend. Geniet van een optimaal comfort met een nieuw ventilatie systeem.

Enkele van onze partners:

Fujitsu airco General airco Daikin airco

Contacteer onze adviseurs voor advies waar u echt wat aan heeft.

AIRCO CENTER HEIST
UW SPECIALIST IN AIRCO INSTALLATIES

Casette Airco

Casette

Een cassette airco wordt in het plafond geplaatst en bijna volledig weggewerkt. En cassette airco is de meest discrete manier om uw ruimte te verkoelen.

Kanaal

Kanaal

Een kanaal airco is een compact systeem dat in een vals plafond geïnstalleerd wordt. Het is een zo goed als onzichtbare, geruisloze oplossing.

Wand

Onze wandmodellen zijn compact, voorzien van een aantrekkelijk design en geruisloos. Een wandmodel airco past in ieder interieur.

Vloer

Een vloermodel airco is verkrijgbaar in een hele resem uitvoeringen en kleuren. Voor elk interieur kunnen we u een passend model aanbieden.

Plafond

Een plafond airco model wordt aan de onderkant tegen het plafond geplaatst en is ideaal voor het verkoelen van lange ruimtes.