Airco

Airco Center Heist is uw betrouwbare partner voor airco. Bij ons vindt u enkel airco modellen van topmerken als Fujitsu, Daikin en General Airco. Een wand, kanaal, vloer, cassette of plafondmodel? Op ons kan u rekenen voor installatie, service en onderhoud.

De mogelijkheden voor uw nieuwe airco zijn enorm uitgebreid. Er zijn dan ook een heleboel factoren die bepalen wat de beste airco oplossing voor uw specifieke situatie is. Samen gaan we op zoek naar het airco model dat precies aansluit op uw wensen en uiteraard uw budget.

Hoe groot is de ruimte die u wenst te klimatiseren? Hoe efficiënt moet uw airco installatie werken? Hoe vaak wilt u uw nieuwe airco kunnen gebruiken? Welk design past het best in uw interieur? Verkiest u een wand, kanaal, vloer, cassette of plafondmodel airco? U kan steeds beroep doen op onze uitgebreide expertise bij uw zoektocht naar de meest geschikte airco.

BETROUWBARE SPECIALIST VOOR AIRCO

Welke airco installatie uw voorkeur draagt, maakt niet zo veel uit. Bij Airco Center Heist bent u verzekerd van topkwaliteit. We plaatsen uitsluitend airco installaties van topmerken als Fujitsu, Daikin of General Airco.

Fujitsu airco General airco Daikin airco

Doe beroep op de vakmensen van Airco Center Heist als u een nieuwe airco zoekt. U kan op ons rekenen voor de installatie, herstellingen en het onderhoud van uw airco. Wilt u advies op maat waar u echt wat aan heeft? Service is veel meer dan een woord bij Airco Center Heist.

U heeft keuze te over voor uw nieuwe airco. We plaatsen enkel airco’s van topmerken als Daikin, Fujitsu en General Airco. Esthetisch zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Voor de plaatsing heeft u de keuze uit een wand, kanaal, vloer, cassette of plafondmodel. Laat u nieuwe airco installeren door Airco Center Heist. Onze garantie? Een feilloze installatie aan een correcte prijs.

Casette Airco

Casette

Een cassette airco wordt in het plafond geplaatst en bijna volledig weggewerkt. En cassette airco is de meest discrete manier om uw ruimte te verkoelen.

Kanaal

Kanaal

Een kanaal airco is een compact systeem dat in een vals plafond geïnstalleerd wordt. Het is een zo goed als onzichtbare, geruisloze oplossing.

Wand

Onze wandmodellen zijn compact, voorzien van een aantrekkelijk design en geruisloos. Een wandmodel airco past in ieder interieur.

Vloer

Een vloermodel kan u vergelijken met een klassieke radiator, compact van design zodat een installatie onder een venstertablet mogelijk is. Een vloermodel is discreet en past in elk interieur.

Plafond

Een plafond airco model wordt aan de onderkant tegen het plafond geplaatst en is ideaal voor het verkoelen en verwarmen van lange ruimtes.