Airco vloermodel

Een airco vloermodel is verkrijgbaar als monosplit of (multi)split airco. Een vloermodel airco werkt snel en efficiënt waardoor het een ideale oplossing is om te verkoelen of verwarmen bij u thuis.

Een vloermodel airco is de ideale manier om een kamer te verkoelen of verwarmen. Dit type airco is ontworpen om op de vloer te staan. Onze vloermodel airco’s zijn zowel verkrijgbaar als monosplit en als (multi) split systeem. Belangrijk bij de uiteindelijke keuze zijn de beschikbare ruimte en het model dat uw voorkeur draagt. Een airco vloermodel werkt op een zeer snelle en efficiënte manier. Het verkoelen (of verwarmen) van de ruimte gaat dan ook zeer snel. Ook de plaatsing en installatie van een vloermodel airco kan op een zeer efficiënte manier gebeuren, wat de kostprijs alleen maar ten goede komt.

Wij installeren warmptepomp vloermodel airco’s van gerenommeerde producenten als Fujitsu, General Airco en Daikin. Onze installateurs en airco specialisten bezitten de nodige kennis en ervaring om de installatie van uw nieuwe airco vloermodel te doen. Dankzij constante bijscholing zijn onze airco installateurs op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Onze 20 jaar ervaring is uw garantie voor een vloermodel airco van topkwaliteit. Meer weten? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Omdat een airco vloermodel enorm snel werkt, is het niet alleen een mooie, maar ook een super efficiënte oplossing om een ruimte te verkoelen of te verwarmen. Het zal niet verbazen dat onze vloermodel airco’s – omwille van hun geruisloze werking en enorme variatie – een populaire keuze zijn voor thuis of op kantoor.

We staan u met plezier bij op uw zoektocht naar de meest geschikte vloermodel airco. Voor de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen kan u uiteraard op ons blijven rekenen. Als u beslist om uw nieuwe vloermodel airco door ons te laten installeren, kan u er zeker van zijn dat uw airco op de meest efficiënte manier geïnstalleerd wordt. Samen bepalen we welke locatie het meest geschikt is voor de installatie van uw nieuwe airco vloermodel.

Vloermodel airco

  • Flexibel: Een vloermodel airco systeem is verkrijgbaar in vaste uitvoering.
  • Split airco: Onze vloermodellen zijn beschikbaar in uitvoeringen met monosplit of (multi)split systemen.
  • Perfecte luchtverspreiding in elke ruimte

Plaatsing

  • Discreet: Laag aan de muur of gedeeltelijk ingebouwd in de muur
  • Geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes
  • Compacte modellen: kunnen overal geplaatst worden, zoals onder een raam, op zolder, etc.

Meer weten over een vloermodel?