Warmtepomp service

Bij Airco Center Heist zijn we pas tevreden wanneer u dat bent. Doe beroep op onze uitgebreide warmtepomp service voor een professioneel onderhoud, herstellingen en advies op maat.

Airco Center Heist is de warmtepomp installateur bij uitstek voor de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. Daarom willen we u een zo compleet mogelijke warmtepomp service bieden. U kan op ons rekenen voor advies op maat over de meest geschikte warmtepomp voor uw specifieke situatie. We nemen graag het volledige project op ons. Van advies op maat en een feilloze installatie tot het onderhoud en eventuele herstellingen aan uw warmtepomp systeem. Bij Airco Center Heist bent u steeds aan het juiste adres.

Warmtepomp kopen? Bekijk de mogelijkheden

We plaatsen en installeren verschillende warmtepompen. Voor de binnenunit(s) heeft u de keuze uit cassette, kanaal, wand, vloer en plafond modellen.

CASSETTE
KANAAL
PLAFOND
VLOER
WAND

Contacteer ons

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.