Warmtepomp service

Energiezuinig,
comfort thuis

 • Gecertificeerd warmtepomp deskundige
 • RESCert – Renewable Energy Systems Certification
 • +20 jaar ervaring
 • Oplossingen op maat
Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Heeft u een vraag?
Contacteer ons!

0471/74.03.74

Uitgebreide warmtepomp service

Airco Center Heist is de warmtepomp installateur bij uitstek voor de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. Daarom willen we u een zo compleet mogelijke warmtepomp service bieden. U kan op ons rekenen voor advies op maat over de meest geschikte warmtepomp voor uw specifieke situatie. We nemen graag het volledige project op ons. Van advies op maat en een feilloze installatie tot het onderhoud en eventuele herstellingen aan uw warmtepomp systeem. Bij Airco Center Heist bent u steeds aan het juiste adres

Warmtepomp kopen? Bekijk de mogelijkheden

 • Wandmodellen
  Een warmtepomp wandmodel is een compacte oplossing met een leuk design. Een wandmodel wordt aan de muur bevestigd. Deze warmtepomp units zijn beschikbaar in een heleboel verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarom zijn warmtepomp wandmodellen geschikt voor elk interieur.
 • Vloermodellen
  Een vloermodel warmtepomp is de ideale manier om een kamer te verkoelen of verwarmen. Dit type warmtepomp is ontworpen om op de vloer te staan. Onze vloermodel warmtepompen zijn zowel verkrijgbaar als monosplit en als (multi) split systeem. Belangrijk bij de uiteindelijke keuze zijn de beschikbare ruimte en het model dat uw voorkeur draagt. Een warmtepomp vloermodel werkt op een zeer snelle en efficiënte manier.
 • Plafondmodellen
  Een warmtepomp plafondmodel is de ideale oplossing voor lange ruimtes, bv bedrijfsruimtes, kantoren en andere commerciële ruimtes. De warmtepomp wordt tegen het plafond geïnstalleerd en neemt daardoor zo goed als geen ruimte in beslag. Een warmtepomp plafondunit werkt op een zeer snelle en efficiënte manier. Het verwarmen (of verkoelen) van de ruimte gaat dan ook zeer snel.
 • Cassettemodellen
  Zowel in commerciële als residentiële gebouwen is een cassette warmtepomp een uitstekende keuze. Een warmtepomp cassettemodel wordt namelijk volledig weggewerkt waardoor de esthetische uitstraling van de ruimte behouden blijft. Met een cassette warmtepomp kan u optimaal genieten van een perfect binnenklimaat zonder dat er een lelijk apparaat aan de muur of de vloer bevestigd moet worden. Een warmtepomp cassettemodel wordt volledig geïntegreerd in het plafond en is een zeer discrete en onopvallende oplossing om een ruimte te verwarmen en verkoelen.
 • Kanaalmodellen
  Een kanaal warmtepomp is een compacte binnenunit die in een vals plafond wordt ingebouwd. Hierdoor is de unit zo goed als onzichtbaar. Daarbij komt dat een warmtepomp kanaalmodel zo goed als geruisloos werkt. Een kanaal unit is dus de meest discrete warmtepomp oplossing, zowel visueel als qua geluid. Een warmtepomp kanaalmodel is een populaire keuze voor thuis, maar ook voor gebruik in kantoorgebouwen, restaurants en winkels.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welke warmtepomp het meest geschikt is voor uw specifieke situatie?
Laat uw gegevens achter. We komen volledig vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be