Warmtepomp installateur

Airco Center Heist is een ervaren warmtepomp installateur waarop u kan rekenen voor een feilloze installatie van uw warmtepomp aan een scherpe prijs.

Kies voor een ervaren warmtepomp installateur

Op zoek naar een betrouwbare warmtepomp installateur? Bij Airco Center Heist bent u aan het juiste adres!

Airco Center Heist is al meer dan 10 jaar een vaste waarde voor de installatie van warmtepompen in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Om zeker te zijn van een hoogkwalitatief resultaat laat u uw warmtepomp best installeren door een ervaren warmtepomp installateur. Bij Airco Center Heist kan u rekenen op installateurs met de nodige vakkennis. U kan bij ons terecht met al uw vragen over de meest geschikte warmtepomp voor uw woning. Wanneer u uw warmtepomp laat installeren door een erkend installateur bent u zeker van een optimale werking aan de laagst mogelijke kost. Airco Center Heist is uw garantie voor een warmtepomp van topkwaliteit! Vertrouw niet alleen op ons voor de installatie van uw warmtepomp, maar ook voor de installatie van uw ventilatiesysteem of airco.

Ook na de installatie van uw warmtepomp staat Airco Center Heist u bij met een uitgebreide service. Wij staan steeds voor u klaar voor onderhoud en eventuele herstellingen. Reken achteraf dus op Airco Center Heist voor de reparatie van uw warmtepomp. Klanttevredenheid dragen wij dan ook hoog in het vaandel. Voor de meest complete service kan u altijd blijven rekenen op onze ervaren warmtepomp installateurs.

Kiezen voor de professionele warmtepomp installateurs van Airco Center Heist biedt alleen maar voordelen:

  • Diepgaande vakkennis om een feilloze installatie van uw warmtepomp te verzekeren
  • Grote klantvriendelijkheid, ook na installatie van uw warmtepomp kan u rekenen op uitgebreide service bij vragen, onderhoud of herstellingen.
  • Professioneel advies, onze installateurs kunnen beroep doen op jarenlange ervaring en staan u met plezier bij als u vragen heeft of advies wenst.

Warmtepomp installatie

Voor de installatie van uw warmtepomp kan u rekenen op de uitgebreide ervaring van Airco Center Heist. We zoeken samen met u naar de warmtepomp die precies aansluit bij uw noden en uiteraard uw budget. Dankzij de ruime vakkennis van onze warmtepomp installateurs kunnen we het juiste antwoord formuleren op al uw vragen. Samen zoeken we naar de meest efficiënte warmtepomp voor uw unieke situatie. We installeren hoofdzakelijk warmtepompen van het type lucht-lucht en lucht-water. Omdat we nauwe relaties onderhouden met de meest bekende producenten, kunnen we u een warmtepomp aanbieden van topmerken als Daikin, Fujitsu of General Airco. Welk merk u ook kiest, onze ervaren installateurs weten er steeds raad mee.

Voor een professionele installatie van uw warmtepomp kan u vertrouwen op het vakmanschap van onze ervaren warmtepomp installateurs.

Warmtepomp van topmerken

Airco Center Heist biedt u de keuze tussen verschillende gerenommeerde topmerken. We plaatsen warmtepompen van Daikin, Fujitsu en General Airco. Stuk voor stuk hoogkwalitatief en betrouwbaar. De jarenlange ervaring van onze installateurs is uw garantie voor een warmtepomp van topkwaliteit.

Warmtepomp installatie prijs

Met de installatie van een warmtepomp kan u stevig besparen op de prijs van uw energiefactuur. Een warmtepomp onttrekt het grootste deel van zijn energie uit zijn directe omgeving en rekent maar voor ongeveer 25% op elektriciteit. Het zal niet verbazen dat u jaarlijks heel wat kan besparen op uw stroomkosten. Een warmtepomp is niet enkel op financieel vlak een interessante keuze, maar ook op ecologisch vlak. Wanneer u kiest voor een warmtepomp kan u uw CO2 uitstoot tot maar liefst 60% verminderen.

Wanneer u uw warmtepomp laat installeren door een erkend installateur met RESCERT certificaat, kan u beroep doen op enkele interessante premies en subsidies. Verschillende premies werden vanaf 1 oktober 2022 samengevoegd in MijnVerbouwPremie, een initiatief van de Vlaamse Overheid.

De totale prijs van een warmtepomp inclusief installatie kan zeer veel verschillen. Voor warmtepompen type lucht-lucht bedraagt de startprijs ongeveer 1900 euro. Voor een warmtepomp type lucht-water rekent u best op een bedrag tussen 7500 en 12500 euro. Deze prijzen zijn inclusief installatie en exclusief btw.

Wilt u weten welke warmtepomp de meest efficiënte oplossing biedt voor uw specifieke situatie? Contacteer ons voor uitgebreide informatie.