Airco service

Uw aircosysteem
altijd in topconditie

Bij Airco Center Heist zijn we pas tevreden wanneer u dat bent. Doe beroep op onze uitgebreide airco service voor een professioneel onderhoud, herstellingen en advies op maat.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Heeft u een vraag?
Contacteer ons!

0471/74.03.74

Complete airco service

Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. Daarom willen we u een zo compleet mogelijke airco service bieden. U kan op ons rekenen voor:

  •  Advies op maat over de meest geschikte airco installatie voor uw specifieke situatie
  •  Feilloze installatie van uw nieuwe airco
  •  Regelmatig onderhoud
  •  Eventuele herstellingen aan uw airco systeem

Airco kopen? Bekijk de mogelijkheden

We plaatsen en installeren verschillende airco systemen. U kan op ons rekenen voor een betrouwbare installatie van cassette, kanaal, wand, vloer en plafond airco systemen.

Een airco wandmodel is een compacte oplossing met een leuk design. Een wandmodel wordt aan de muur bevestigd. Deze airco units zijn beschikbaar in een heleboel verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarom zijn airco wandmodellen geschikt voor elk interieur.

Een vloermodel airco is de ideale manier om een kamer te verkoelen of verwarmen. Dit type airco is ontworpen om op de vloer te staan. Onze vloermodel airco’s zijn zowel verkrijgbaar als monosplit en als (multi) split systeem. Belangrijk bij de uiteindelijke keuze zijn de beschikbare ruimte en het model dat uw voorkeur draagt. Een airco vloermodel werkt op een zeer snelle en efficiënte manier.

Een airco plafondmodel is de ideale oplossing voor lange ruimtes, bv bedrijfsruimtes, kantoren en andere commerciële ruimtes. De airco wordt tegen het plafond geïnstalleerd en neemt daardoor zo goed als geen ruimte in beslag. Een airco plafondunit werkt op een zeer snelle en efficiënte manier. Het verkoelen (of verwarmen) van de ruimte gaat dan ook zeer snel.

Zowel in commerciële als residentiële gebouwen is een cassette airco een uitstekende keuze. Een airco cassettemodel wordt namelijk volledig weggewerkt waardoor de esthetische uitstraling van de ruimte behouden blijft. Met een cassette airco kan u optimaal genieten van een perfect binnenklimaat zonder dat er een lelijk apparaat aan de muur of de vloer bevestigd moet worden. Een airco cassettemodel wordt volledig geïntegreerd in het plafond en is een zeer discrete en onopvallende oplossing om een ruimte te verkoelen en te verwarmen.

Een kanaal airco is een compacte binnenunit die in een vals plafond wordt ingebouwd. Hierdoor is de unit zo goed als onzichtbaar. Daarbij komt dat een airco kanaalmodel zo goed als geruisloos werkt. Een kanaal unit is dus de meest discrete airco oplossing, zowel visueel als qua geluid. Een airco kanaalmodel is een populaire keuze voor thuis, maar ook voor gebruik in kantoorgebouwen, restaurants en winkels.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welke airco het meest geschikt is voor uw specifieke situatie?
Laat uw gegevens achter. We komen volledig vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be