Onze realisaties

Klimatisatie burelen te Heist

De nieuwe burelen van Verbalu te Heist-op-den-Berg werden voorzien van de nodige lucht/lucht warmtepompen. De toestellen staan in voor de koeling in de warmere maanden en de nodige hoofdverwarming in de koudere maanden. De drie etages werden uitgevoerd met 4-weg cassettes van het Japanse kwaliteitsmerk General en er werd een combinatie gemaakt van klassieke split- en VRF-systemen.

Klimatisatie burelen Hèst Landmark

De burelen van de ‘Hèst Landmark’ ontwikkeling werden voorzien van den nodige lucht/lucht warmtepompen, deze warmtepompen staan in voor zowel de koeling als de verwarming. De ontwikkeling werd uitgevoerd met klassieke wandmodellen in een split-uitvoering, belangrijk hierbij is dat er werd gekeken dat er geen ‘overlap’ van koeling en verwarming zou kunnen ontstaan. Op deze manier kan het geheel steeds energiezuinig worden geklimatiseerd.

Accumulatie – out, warmtepompen – in

In deze woning van de jaren 80 te Tremelo werd de oude accumulatieverwarming vervangen door enkele lucht/lucht warmtepompen van Fujitsu. Om alles naar leidingwerk esthetisch te houden werd geopteerd om de woning in een linker- en rechtergedeelte op te delen, elke zijde van het huis heeft zijn eigen buitenunit. De binnentoestellen werden elk voorzien van een eigen bediening/thermostaat wat de klant de mogelijkheid geeft om de temperaturen individueel te gaan regelen, van slaap- tot woonkamer.

‘Klassieke airco-installatie’

In deze woning te Begijnendijk werd er gekozen voor een klassieke airco-installatie, de klant had de voornaamste vraag naar koeling in de slaapkamer en de bureelruimte. Een energiezuinige bijverwarming was in de koudere periodes natuurlijk ook mooi meegenomen. De installatie werd uitgevoerd met wandmodellen van Fujitsu en gecombineerd op een multi-split buitenunit.