Onze realisaties

Klimatisatie burelen te Heist

De nieuwe burelen van Verbalu te Heist-op-den-Berg werden voorzien van een lucht/lucht warmtepomp installatie. De toestellen staan in voor de koeling in de warmere maanden en de nodige hoofdverwarming in de koudere maanden. De drie etages werden uitgevoerd met 4-weg cassettes van het Japanse kwaliteitsmerk General en er werd een combinatie gemaakt van klassieke split- en VRF-systemen.

Klimatisatie burelen Hèst Landmark

De burelen van de ‘Hèst Landmark’ ontwikkeling werden voorzien van een lucht/lucht warmtepomp installatie, deze warmtepompen staan in voor zowel de koeling als de verwarming. De ontwikkeling werd uitgevoerd met klassieke wandmodellen in een (multi)split-uitvoering, belangrijk hierbij is dat er werd gekeken dat er geen ‘overlap’ van koeling en verwarming zou kunnen ontstaan. Op deze manier kan het geheel steeds energiezuinig worden geklimatiseerd.

Accumulatie – out, warmtepompen – in

In deze woning van de jaren 80 te Tremelo werd de oude accumulatieverwarming vervangen door twee lucht/lucht warmtepomp installaties van Fujitsu. Om alles naar leidingwerk esthetisch te houden werd geopteerd om de woning in een linker- en rechtergedeelte op te delen, elke zijde van het huis heeft zijn eigen buitenunit. De binnentoestellen werden elk voorzien van een eigen bediening/thermostaat wat de klant de mogelijkheid geeft om de temperaturen individueel te gaan regelen, van slaap- tot woonkamer.

‘Klassieke airco-installatie’

In deze woning te Begijnendijk werd er gekozen voor een klassieke airco-installatie, de klant had de voornaamste vraag naar koeling in de slaapkamer en de bureelruimte. Een energiezuinige bijverwarming was in de koudere periodes natuurlijk ook mooi meegenomen. De installatie werd uitgevoerd met wandmodellen van Fujitsu en gecombineerd op een multi-split buitenunit.

Woningventilatie type D

In deze 7 nieuwbouwappartementen werd de ventilatie uitgevoerd met een ventilatiesysteem type D (luchtgroep met warmteterugwinning), het kanaalwerk werd dan weer voorzien in de chapelaag. Elke woonst werd voorzien van een eigen luchtgroep met individuele regeling, op deze manier kan ieder het gewenste comfort creëren.

Koeling serverlokaal

Het server- of datalokaal van de scholengroep te Putte werd voorzien van een nieuw koelinstallatie, op deze manier kan de werking van de apparatuur in alle temperaturen gegarandeerd worden. Voor deze installatie deden we beroep op onze partner – Fujitsu.

Airco-installatie woonkamer

In deze woonkamer te Rijmenam werd er gekozen voor een airco-installatie van Daikin, het nieuwe Perfera vloermodel past perfect in het bestaande interieur.

Klimatisatie Radiologie AZ Monica te Antwerpen

Radiologie AZ Monica te Antwerpen – acht ingebouwde-binnenunits, drie buitenunits & balansventilatie

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welke airco het meest geschikt is voor uw specifieke situatie?
Laat uw gegevens achter. We komen volledig vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be