Airco onderhoud

Voor een professioneel airco onderhoud rekent u op Airco Center Heist. Het merk doet er niet toe. Onze ervaren vakmensen komen aan huis en zorgen voor de reiniging, het onderhoud en eventuele reparaties aan uw airco systeem.

Na de installatie van uw airco heeft deze regelmatig een onderhoud nodig om optimaal te kunnen blijven presteren. De ideale frequentie voor een onderhoud aan uw airco is afhankelijk van het systeem. Onze ervaren vakmensen beschikken over de nodige kennis om het onderhoud van uw airco tot een goed einde te brengen. We werken meestal met de airco systemen van Daikin, Fujitsu of General Airco. Ook wanneer u een airco systeem van een ander merk heeft, kan u op ons rekenen.

Service is voor ons meer dan een woord. Onze airco installateurs weten exact wat er tijdens het onderhoud moet gebeuren, welke onderdelen gereinigd moeten worden en hoe dat op de meest efficiënte manier kan gebeuren. Door het onderhoud op regelmatige basis te laten uitvoeren, vermijdt u dure herstellingen. Een propere airco gaat namelijk langer mee en verbruikt bovendien minder energie. Omdat we u niet graag op kosten jagen, zullen onze vakmensen altijd duidelijk communiceren over eventuele reparaties. Heeft u een lek in een leiding of de condensor? Is de condensaatpomp of thermostaat aan vervanging toe? We zorgen voor een efficiënte reparatie aan een correcte prijs. Zo vermijdt u onverwachte kosten.

Tijdens het onderhoud verifiëren onze vakmensen of alle onderdelen van uw airco systeem in orde zijn. Aan het einde van het onderhoud controleren we de lekdichtheid van het airco systeem.

Wilt u een professioneel onderhoud laten uitvoeren aan uw airco installatie? Contacteer ons voor een vlotte en efficiënte afhandeling.

Bij Airco Center Heist streven we naar een snelle en efficiënte service. We begrijpen dat een kapotte airco erg vervelend kan zijn, daarom staan we altijd voor u klaar om uw airco te onderhouden en repareren wanneer dat nodig is.

Voor een professioneel airco onderhoud kunt u altijd terecht bij Airco Center Heist. Onze ervaren vakmensen komen aan huis en zorgen voor de reiniging, het onderhoud en eventuele reparaties aan uw airco systeem. Door te kiezen voor regelmatig onderhoud bij Airco Center Heist blijft uw airco in topconditie en bespaart u kosten op de lange termijn.

Airco onderhoud prijs

De prijs voor een onderhoud aan uw airco hangt af van verschillende dingen. Het type airco, de grootte, het aantal aangesloten units, …. Als u de exacte prijs voor een airco onderhoud wil weten neemt u best contact met ons op voor een gratis offerte.

Airco kopen? Bekijk de mogelijkheden

We plaatsen en installeren verschillende airco systemen. U kan op ons rekenen voor een betrouwbare installatie van cassette, kanaal, wand, vloer en plafond airco systemen.

CASSETTE
KANAAL
PLAFOND
VLOER
WAND

Contacteer ons

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.