Airco onderhoud

Voor een professioneel uitgevoerd onderhoud aan uw airco installatie rekent u op Airco Center Heist. Het merk doet er niet toe. We zorgen voor het onderhoud, de reiniging en eventuele herstellingen. Vakwerk gegarandeerd.

Na de installatie, heeft uw airco systeem behoefte aan een regelmatig onderhoud om optimaal te blijven presteren. De ideale frequentie van het onderhoud is afhankelijk van het gebruik van het airco systeem. U kunt het onderhoud best door een professional laten uitvoeren. Onze vakmannen zijn professioneel opgeleid en zullen het onderhoud voor eender welke airco installatie tot een goed einde brengen. Ze weten exact wat er tijdens het onderhoud moet gebeuren, welke onderdelen vervangen of hersteld moeten worden, etc. Door het onderhoud op regelmatige basis te doen, vermijdt u dure herstellingen. Een propere airco gaat langer mee en verbruikt ook minder energie. Ook het woon- en werkcomfort stijgt met een goed onderhouden airco.

Tijdens het onderhoud controleren onze professionals of alle onderdelen van uw airco systeem in orde zijn. Is dit niet het geval? Dan herstellen of vervangen we de nodige onderdelen. Ten slotte controleren we de lekdichtheid van het systeem.

Wilt u een professioneel onderhoud laten uitvoeren aan uw airco installatie? Contacteer ons voor een vlotte en efficiënte afhandeling.

Airco kopen? Bekijk de mogelijkheden

We plaatsen en installeren verschillende airco systemen. U kan op ons rekenen voor een betrouwbare installatie van cassette, kanaal, wand, vloer en plafond airco systemen.

CASSETTE
KANAAL
PLAFOND
VLOER
WAND

Contacteer ons

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.