Airco onderhoud

Een koel huis
en een gerust hart

Voor een professioneel airco onderhoud rekent u op Airco Center Heist. Het merk doet er niet toe. Onze ervaren vakmensen komen aan huis en zorgen voor de reiniging, het onderhoud en eventuele reparaties aan uw airco systeem.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Heeft u een vraag?
Contacteer ons!

0471/74.03.74

Regelmatig onderhoud voor optimale prestatie

Na de installatie van uw airco heeft deze regelmatig een onderhoud nodig om optimaal te kunnen blijven presteren. De ideale frequentie voor een onderhoud aan uw airco is afhankelijk van het systeem. Door het onderhoud op regelmatige basis te laten uitvoeren, vermijdt u dure herstellingen. Een propere airco gaat namelijk langer mee en verbruikt bovendien minder energie. Onze ervaren vakmensen beschikken over de nodige kennis om het onderhoud van uw airco tot een goed einde te brengen. We werken meestal met de airco systemen van Daikin en Fujitsu. Ook wanneer u een airco systeem van een ander merk heeft, kan u op ons rekenen.

Snelle en efficiënte service

Service is voor ons meer dan een woord. Onze airco installateurs weten exact wat er tijdens het onderhoud moet gebeuren:

Airco onderhoud prijs

De prijs voor een onderhoud aan uw airco hangt af van verschillende dingen:

  •  Type airco
  •  grootte van het systeem
  •  aantal aangesloten units

Wilt u de exacte prijs van een onderhoud van uw airco weten? Neem gerust contact op voor een gratis offerte.

Airco kopen? Bekijk de mogelijkheden

We plaatsen en installeren verschillende airco systemen. U kan op ons rekenen voor een betrouwbare installatie van cassette, kanaal, wand, vloer en plafond airco systemen.

Een airco wandmodel is een compacte oplossing met een leuk design. Een wandmodel wordt aan de muur bevestigd. Deze airco units zijn beschikbaar in een heleboel verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarom zijn airco wandmodellen geschikt voor elk interieur.

Een vloermodel airco is de ideale manier om een kamer te verkoelen of verwarmen. Dit type airco is ontworpen om op de vloer te staan. Onze vloermodel airco’s zijn zowel verkrijgbaar als monosplit en als (multi) split systeem. Belangrijk bij de uiteindelijke keuze zijn de beschikbare ruimte en het model dat uw voorkeur draagt. Een airco vloermodel werkt op een zeer snelle en efficiënte manier.

Een airco plafondmodel is de ideale oplossing voor lange ruimtes, bv bedrijfsruimtes, kantoren en andere commerciële ruimtes. De airco wordt tegen het plafond geïnstalleerd en neemt daardoor zo goed als geen ruimte in beslag. Een airco plafondunit werkt op een zeer snelle en efficiënte manier. Het verkoelen (of verwarmen) van de ruimte gaat dan ook zeer snel.

Zowel in commerciële als residentiële gebouwen is een cassette airco een uitstekende keuze. Een airco cassettemodel wordt namelijk volledig weggewerkt waardoor de esthetische uitstraling van de ruimte behouden blijft. Met een cassette airco kan u optimaal genieten van een perfect binnenklimaat zonder dat er een lelijk apparaat aan de muur of de vloer bevestigd moet worden. Een airco cassettemodel wordt volledig geïntegreerd in het plafond en is een zeer discrete en onopvallende oplossing om een ruimte te verkoelen en te verwarmen.

Een kanaal airco is een compacte binnenunit die in een vals plafond wordt ingebouwd. Hierdoor is de unit zo goed als onzichtbaar. Daarbij komt dat een airco kanaalmodel zo goed als geruisloos werkt. Een kanaal unit is dus de meest discrete airco oplossing, zowel visueel als qua geluid. Een airco kanaalmodel is een populaire keuze voor thuis, maar ook voor gebruik in kantoorgebouwen, restaurants en winkels.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welke airco het meest geschikt is voor uw specifieke situatie?
Laat uw gegevens achter. We komen volledig vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be