Airco onderhoud

Voor een professioneel airco onderhoud rekent u op Airco Center Heist. Het merk doet er niet toe. Onze ervaren vakmensen komen aan huis en zorgen voor de reiniging, het onderhoud en eventuele reparaties aan uw airco systeem.

Na de installatie, heeft uw airco systeem behoefte aan een regelmatig onderhoud om optimaal te blijven presteren. De ideale frequentie van het onderhoud is afhankelijk van het gebruik van het airco systeem. Laat het onderhoud uitvoeren door onze airco specialisten. Zo bent u er zeker van dat uw airco systeem in topvorm blijft. Onze ervaren vakmensen beschikken over de nodige kennis om het onderhoud van elk airco systeem tot een goed einde te brengen. We werken meestal met de airco systemen van Daikin, Fujitsu of General Airco. Ook wanneer u een airco systeem van een ander merk heeft, kan u op ons rekenen.

Onze airco professionals weten exact wat er tijdens het onderhoud moet gebeuren, welke onderdelen gereinigd moeten worden en hoe dat op de meest efficiënte manier kan gebeuren. Door het onderhoud op regelmatige basis te laten uitvoeren, vermijdt u dure herstellingen. Een propere airco gaat namelijk langer mee en verbruikt bovendien minder energie. Omdat we u niet graag op kosten jagen, zullen onze vakmensen altijd duidelijk communiceren over eventuele reparaties. Heeft u een lek in een leiding of de condensor? Is de condensaatpomp of thermostaat aan vervanging toe? We zorgen voor een efficiënte reparatie aan een correcte prijs. Zo vermijdt u onverwachte kosten.

Tijdens het onderhoud verifiëren onze vakmensen of alle onderdelen van uw airco systeem in orde zijn. Aan het einde van het onderhoud controleren we de lekdichtheid van het airco systeem.

Wilt u een professioneel onderhoud laten uitvoeren aan uw airco installatie? Contacteer ons voor een vlotte en efficiënte afhandeling.

Airco kopen? Bekijk de mogelijkheden

We plaatsen en installeren verschillende airco systemen. U kan op ons rekenen voor een betrouwbare installatie van cassette, kanaal, wand, vloer en plafond airco systemen.

CASSETTE
KANAAL
PLAFOND
VLOER
WAND

Contacteer ons

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Lees ook even ons privacybeleid. Privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.