Cassette airco

Een cassette airco is de ideale oplossing voor thuis of op kantoor. Dit onzichtbare airco cassettemodel zorgt voor een perfecte luchtverdeling over heel de ruimte.

Zowel in commerciële als residentiële gebouwen is een cassette airco een uitstekende keuze. Een airco cassettemodel wordt namelijk volledig weggewerkt waardoor de esthetische uitstraling van de ruimte behouden blijft. Met een cassette airco kan u optimaal genieten van een perfect binnenklimaat zonder dat er een lelijk apparaat aan de muur of de vloer bevestigd moet worden. Een airco cassettemodel wordt volledig geïntegreerd in het plafond en is een zeer discrete en onopvallende oplossing om een ruimte te verkoelen en te verwarmen.

Bij ons vindt u cassette airco’s van gerenommeerde merken zoals Daikin, Fujitsu of General Airco. Onze airco specialisten hebben de nodige kennis en ervaring om de installatie van uw nieuwe airco cassette goed te laten verlopen. Dankzij hun constante bijscholing zijn onze airco installateurs op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Onze 20 jaar ervaring is uw garantie voor een cassette airco van topkwaliteit. Meer weten? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Cassette airco’s zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer efficiënt in het koelen en verwarmen van grote ruimtes. Een airco cassettemodel heeft meestal een hogere capaciteit dan wand- of vloermodellen en zijn daarom perfect voor gebruik in grote ruimtes zoals kantoren, winkels en restaurants.

We staan u met plezier bij op uw zoektocht naar de meest geschikte cassette airco. Samen bepalen we welke locatie het meest geschikt is voor de installatie van uw nieuwe airco cassettemodel. Nadien kan u ook voor het onderhoud en herstellingen van uw cassette airco bij ons terecht.

Cassette airco

  • Vaste airco: Een cassette airco wordt op een vaste plaats in het plafond weggewerkt.
  • Split airco: Deze airco systemen hebben een buitenunit die verbonden is aan één of meerdere cassette binnenunits.
  • Bediening van de airco: bediening aan de muur, afstandsbediening of via Smartphone

Plaatsing

  • Zeer discreet: weggewerkt in vals plafond. Bijna onzichtbare installatie.
  • Zeer geschikt voor thuis, op kantoor of in winkels
  • Perfecte luchtverspreiding over de hele ruimte

Meer weten over een cassette airco?