Wandmodel airco

Een wandmodel airco is een systeem dat aan de muur gemonteerd wordt. Ze zijn de oplossing bij uitstek voor iedereen die een design airco zoekt. Onze wandmodellen zijn verkrijgbaar in een heleboel kleuren en uitvoeringen en passen daardoor in eender welk interieur.

Een wandmodel airco is een compacte oplossing met een leuk design. Ze worden aan de muur bevestigd. Zowel de installatie als het gebruik van een wandmodel airco is vrij eenvoudig. Wandmodel airco’s werken super snel en verkoelen (of verwarmen) de ruimte op een snelle, efficiënte manier. Een wandmodel airco is geruisloos en verkrijgbaar in een resem kleuren en uitvoeringen. Daarom zijn onze wandmodellen dikwijls de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een airco installatie met een leuk design.

Wandmodel airco

  • Vaste airco: Een wandmodel airco wordt vast bevestigd aan de muur
  • Split airco: Een wandmodel airco systeem wordt aangestuurd door een buitenunit die verbonden is aan één of meerdere binnenunits
  • Extra functies: Afhankelijk van het gekozen apparaat kunnen er meerdere functies toegevoegd worden (eco-sensor, timer, etc.)

Plaatsing

  • Kleine en middelgrote ruimtes: zoals slaapkamers, woonkamers, zolders, kantoren, etc.
  • Onopvallende installatie: Een wandmodel airco sluit – dankzij het leuke design – nauw aan op uw interieur en is daardoor zo goed als onzichtbaar

Meer weten over een wandmodel?