Airco wandmodel

Airco wandmodel met enorme variatie in kleuren en uitvoeringen. Een wandmodel airco is de oplossing bij uitstek voor iedereen die een design airco zoekt.

Een airco wandmodel is een compacte oplossing met een leuk design. Een wandmodel airco aan de muur bevestigd. Deze airco units zijn beschikbaar in een verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarom zijn airco wandmodellen geschikt voor elk interieur.

Wij installeren enkel wandmodel airco’s van gerenommeerde producenten als Daikin, Fujitsu of General Airco. Onze airco specialisten bezitten de nodige kennis en ervaring om de installatie van uw nieuwe airco wandmodel te doen. Dankzij constante bijscholing zijn onze airco installateurs op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Onze 20 jaar ervaring is uw garantie voor een wandmodel airco van topkwaliteit. Meer weten? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Omdat een airco wandmodel enorm snel werkt, is het niet alleen een mooie, maar ook een super efficiënte oplossing om een ruimte te verkoelen of te verwarmen. Het zal niet verbazen dat onze wandmodel airco’s – omwille van hun geruisloze werking en enorme variatie – een populaire keuze zijn voor thuis of op kantoor.

We helpen u graag met uw zoektocht naar de meest geschikte wandmodel airco. Samen bepalen we de beste locatie voor de installatie van uw nieuwe airco wandmodel. Na de installatie kan u ook voor het onderhoud en eventuele herstellingen op ons rekenen.

Wandmodel airco

  • Vaste airco: Een wandmodel airco wordt vast bevestigd aan de muur
  • Split airco: Een wandmodel airco systeem wordt aangestuurd door een buitenunit die verbonden is aan één of meerdere binnenunits
  • Extra functies: Afhankelijk van het gekozen apparaat kunnen er meerdere functies toegevoegd worden (eco-sensor, timer, etc.)

Plaatsing

  • Kleine en middelgrote ruimtes: zoals slaapkamers, woonkamers, zolders, kantoren, etc.
  • Onopvallende installatie: Een wandmodel airco sluit – dankzij het leuke design – nauw aan op uw interieur en is daardoor zo goed als onzichtbaar

Meer weten over een wandmodel?