Kanaal airco

Een kanaal airco is de meest discrete oplossing om te verkoelen en te verwarmen. Dit stille, onopvallende airco kanaalmodel is door zijn discrete installatie zo goed als onzichtbaar.

Een kanaal airco is een compacte binnenunit die in een vals plafond wordt ingebouwd. Hierdoor is de unit zo goed als onzichtbaar. Daarbij komt dat een airco kanaalmodel zo goed als geruisloos werkt. Een kanaal unit is dus de meest discrete airco oplossing, zowel visueel als qua geluid. Een airco kanaalmodel is een populaire keuze voor thuis, maar ook voor gebruik in kantoorgebouwen, restaurants en winkels.

Bij ons vindt u geen goedkope namaak, maar enkel kanaal airco’s van gerenommeerde producenten als Daikin, Fujitsu of General Airco. Onze airco specialisten bezitten de nodige kennis en ervaring om de installatie van uw nieuwe kanaal airco te doen. Dankzij constante bijscholing zijn onze airco installateurs op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Onze 20 jaar ervaring is uw garantie voor een airco kanaalmodel van topkwaliteit. Meer weten? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Kanaal airco’s zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer efficiënt in het koelen en verwarmen van grote ruimtes. Een airco kanaalmodel heeft meestal een hogere capaciteit dan wand- of vloermodellen en zijn daarom perfect voor gebruik in ruimtes zoals kantoren, winkels en restaurants.

We staan u met plezier bij op uw zoektocht naar de meest geschikte kanaal airco. Voor de installatie , het onderhoud en eventuele herstellingen kan u uiteraard op ons blijven rekenen. Als u beslist om uw nieuwe kanaal airco door ons te laten installeren, kan u er zeker van zijn dat uw airco op de meest efficiënte manier geïnstalleerd wordt. Samen bepalen we welke locatie het meest geschikt is voor de installatie van uw nieuwe airco kanaalmodel.

Kanaal airco

  • Vaste airco: Een kanaal airco model wordt weggewerkt in een plafond, muur of kastenwand.
  • Split airco: Een kanaal airco systeem wordt aangestuurd door een buitenunit die verbonden is met één of meerdere binnenunits
  • Bediening van de airco: bediening aan de muur, afstandsbediening of via Smartphone

Plaatsing

  • Zeer discreet: weggewerkt in een plafond, muur of kastenwand waardoor er slechts een klein gedeelte zichtbaar is.
  • Ideaal voor thuis, op kantoor, in winkels, restaurants, etc.
  • Perfecte luchtverspreiding over hele de ruimte.

Meer weten over een kanaal airco?