Plafond airco

Voor een airco plafondmodel bent u bij Airco Center Heist steeds aan het juiste adres. Ruime keuze plafond airco systemen aan een scherpe prijs.

Een airco plafondmodel is de ideale oplossing voor lange ruimtes, bv bedrijfsruimtes, kantoren en andere commerciële ruimtes. De airco wordt tegen het plafond geïnstalleerd en neemt daardoor zo goed als geen ruimte in beslag. Qua installatie is een airco plafondmodel vergelijkbaar met een wandmodel.

Een airco plafondunit werkt op een zeer snelle en efficiënte manier. Het verkoelen (of verwarmen) van de ruimte gaat dan ook zeer snel. Ook de plaatsing en installatie van een plafondunit airco kan op een zeer efficiënte manier gebeuren. Wat de kostprijs van een airco plafondunit alleen maar ten goede komt.

Bij ons vindt u plafond airco’s van gerenommeerde producenten als Daikin, Fujitsu of General Airco. Onze airco specialisten bezitten de nodige kennis en ervaring om de installatie van uw nieuwe airco plafondmodel te doen. Dankzij constante bijscholing zijn onze airco installateurs op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Onze 20 jaar ervaring is uw garantie voor een plafondmodel airco van topkwaliteit. Meer weten? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Omdat een plafond airco enorm snel werkt, is het niet alleen een mooie, maar ook een super efficiënte oplossing om een ruimte te verkoelen of te verwarmen. Het zal niet verbazen dat onze plafondmodel airco’s – omwille van hun geruisloze werking en enorme variatie – een populaire keuze zijn voor thuis of op kantoor.

We staan u met plezier bij op uw zoektocht naar de meest geschikte plafondmodel airco. Voor de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen kan u uiteraard op ons blijven rekenen. Als u beslist om uw nieuwe plafond airco door ons te laten installeren, kan u er zeker van zijn dat uw airco op de meest efficiënte manier geïnstalleerd wordt. Samen bepalen we welke locatie het meest geschikt is voor de installatie van uw nieuwe airco plafondmodel.

Plafond airco

  • Vaste airco: Dit type airco wordt vast bevestigd aan het plafond
  • Split airco: Deze airco systemen hebben een buitenunit die verbonden is aan één of meerdere binnen plafondunits
  • Airco systeem met optimale luchtverspreiding

Plaatsing

  • Lange ruimtes: zoals winkels, vergaderzalen, magazijnen, etc
  • Discreet: aan het plafond
  • Bediening van de airco: bediening aan de muur, afstandsbediening of via Smartphone

Meer weten over een plafondmodel?