Airco, warmtepomp of ventilatie regio Herentals

Wilt u airco, warmtepomp of ventilatie laten installeren?
Reken op een erkend installateur voor de regio Herentals.
Installatie, onderhoud en herstellingen?
Vakwerk aan een scherpe prijs!

  • Erkend koeltechnicus
    Categorie 1
  • Gecertificeerd
    Airco Deskundige
  • RESCert
    Renewable Energy Systems Certification

Erkend installateur voor airco, warmtepomp en ventilatie in de regio Herentals

Als u een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem wilt laten installeren in de buurt van Herentals, bent u bij ons steeds aan het juiste adres.
Reken op een ervaren en gecertificeerd installateur. Reken op Airco Center Heist!

Airco, warmtepomp of ventilatiesysteem van topkwaliteit

De afgelopen 20 jaar hebben we naam en faam vergaard door het installeren van hoogwaardige airco’s, warmtepompen en ventilatiesystemen. In Herentals en omstreken worden we met open armen ontvangen. Airco Center Heist bestaat uit een team van ervaren specialisten die elke installatie tot een goed einde brengen. Wilt u een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem laten installeren? Onze 20 jaar ervaring is uw garantie voor vakmanschap aan een scherpe prijs.

We werken van dichtbij samen met verschillende gerenommeerde leveranciers om u steeds de meest geschikte installatie te kunnen bieden voor uw specifieke situatie. Voor airco’s en warmtepompen werken we meestal met welbekende merken als Fujitsu, General of Daikin. Wilt u een ventilatiesysteem laten installeren? Zehnder, Renson en Duco zijn enkele van onze partners voor ventilatie. Ons cliënteel is zeer divers. Zowel particulieren als bedrijven uit Herentals rekenen op onze uitgebreide vakkennis voor het plaatsen en installeren van hun airco, warmtepomp of ventilatie.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be

Heeft u een vraag?
Contacteer ons!

0471/74.03.74

Erkend installateur voor airco, warmtepomp en ventilatie

Als u in de buurt van Herentals op zoek bent naar een erkend installateur voor airco, warmtepompen en ventilatie, bent u bij Airco Center Heist steeds aan het juiste adres. We zien het als onze missie om u de meest efficiënte installatie aan te bieden aan de scherpst mogelijke prijs. Als u dat wenst komen we bij u ter plaatse in Herentals voor een volledig gratis plaatsbezoek om samen de mogelijkheden voor uw nieuwe airco, warmtepomp of ventilatie te bekijken.

We beschikken over een interne plaatsingsdienst met ervaren technici. We voorzien oplossingen op maat en installeren ze tegen de scherpst mogelijke voorwaarden. Wanneer u kiest voor Airco Center Heist, kiest u voor een erkend installateur uit de regio Herentals met de nodige certificaten.

Als u uw nieuwe airco, warmtepomp of ventilatie laat installeren door een erkend vakman, bent u verzekerd van topkwaliteit aan de scherpst mogelijke prijs.

Onderhoud, herstellingen en service

Ook na de installatie van uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem kan u steeds op ons blijven rekenen. Om er zeker van te zijn dat uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem optimaal blijft functioneren, voorziet u best een regelmatig onderhoud. De ideale frequentie van het onderhoud is afhankelijk van het gebruik van het systeem. Bij intensiever gebruik, zal de ideale frequentie van het onderhoud uiteraard hoger liggen.

Laat het onderhoud van uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem steeds uitvoeren door een vakman. Zo bent u er zeker van dat uw systeem in topvorm blijft. Onze bekwame technici beschikken over de nodige vakkennis om elk onderhoud tot een goed einde te brengen. Ze hebben ervaring met de airco’s en warmtepompen van Fujitsu, General en Daikin. Een airco onderhoud kan u dus zonder zorgen door hen laten doen. Ook de ventilatiesystemen van Zehnder, Renson en Duco hebben al lang geen geheimen meer voor onze technici. Door constante bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken, die we maar al te graag aanwenden om uw airco, warmtepomp of ventilatie te onderhouden. Heeft u een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem van een ander merk? Niet getreurd. Onze technici voeren een professioneel onderhoud uit, ongeacht het merk.

Heeft uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem toch schade opgelopen? Ook voor de herstellingen kan u uiteraard op ons rekenen. Dankzij ons uitgebreide handelsnetwerk kunnen we voor elk systeem de juiste onderdelen en wisselstukken leveren en vervangen.

Airco, warmtepomp en ventilatie van topmerken

Bij Airco Center Heist zien we het als onze missie om u een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem van de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Daarom werken we uitsluitend met de producten van welbekende merken.

Voor onze airco’s en warmtepompen werken we nauw samen met Daikin, Fujitsu en General Airco. Voor onze ventilatiesystemen verkiezen we Zehnder, Renson en Duco. Stuk voor stuk gerenommeerde producenten die hun waarde meer dan bewezen hebben.

Daikin Fujitsu General Airco Zehnder Renson Duco

Installatie bij particulieren en bedrijven – Regio Herentals

De afgelopen 20 jaar verzorgden we de installatie van een heleboel airco’s, warmtepompen en ventilatiesystemen bij een zeer divers cliënteel. Zowel particulieren als bedrijven uit Herentals rekenen op onze diepgaande expertise voor het installeren van hun airco, warmtepomp of ventilatiesysteem. We vinden het enorm belangrijk om u de meest efficiënte installatie aan te bieden aan de scherpst mogelijke prijs. Als u dat wenst komen we bij u ter plaatse in Herentals voor een volledig gratis plaatsbezoek om samen de mogelijkheden voor uw nieuwe airco, warmtepomp of ventilatiesysteem te bekijken. Onze klanten prijzen ons om onze vlotte service en uitgebreide vakkennis.

Onderhoud van airco, warmtepomp of ventilatie – Regio Herentals

Voor het onderhoud van uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem bieden we enkele interessante formules aan. De ideale frequentie van het onderhoud is afhankelijk van het geïnstalleerde systeem. We sturen een team van ervaren technici bij u langs om uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem van een welverdiend onderhoud te voorzien. De systemen van Daikin, Fujitsu en General (voor airco’s en warmtepompen) of Zehnder, Renson en Duco (voor ventilatiesystemen) kennen onze vakmensen door en door. Ook wanneer u een systeem van een ander merk heeft, kan u in de regio Herentals op ons rekenen.

GRATIS plaatsbezoek

Wilt u weten welke airco het meest geschikt is voor uw specifieke situatie?
Laat uw gegevens achter. We komen volledig vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Thank you for your message. It has been sent.
Het formulier werkt even niet. Probeer nog eens of stuur je vraag naar david@aircocenter-heist.be